Internationalul roman al lui Serif Tiraspol, Razvan Cocis, a fost desemnat, la Gala Fotbalului Moldovenesc, cel mai bun atacant din campionatul Republicii Moldova, conform unui sondaj realizat de federatia de la Chisinau. Cocis, care doreste sa plece
Internationalul roman al lui Serif Tiraspol, Razvan Cocis, a fost desemnat, la Gala Fotbalului Moldovenesc, cel mai bun atacant din campionatul Republicii Moldova, conform unui sondaj realizat de federatia de la Chisinau. Cocis, care doreste sa plece de la Serif, este foarte aproape de un transfer la liderul din Ucraina, Dinamo Kiev, grupare care ofera 2,5 milioane de euro pentru ultima vedeta de la Nationala Romaniei (Serif a refuzat deja o oferta de 1,5 milioane de euro venita de la "Poli" Timisoara). Altfel, Serghei Covalciuc, de la Spartak Moscova, a fost declarat, pentru a treia oara consecutiv, cel mai bun fotbalist moldovean al anului. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.