Echipa de handbal feminin a Romaniei va evolua in compania reprezentativei Serbiei-Muntenegrului in play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European din 2006, din Suedia, a anuntat, ieri site-ul "eurohandball.com". Meciurile din play-off sunt p
Echipa de handbal feminin a Romaniei va evolua in compania reprezentativei Serbiei-Muntenegrului in play-off-ul pentru calificarea la Campionatul European din 2006, din Suedia, a anuntat, ieri site-ul "eurohandball.com". Meciurile din play-off sunt programate pe 27/28 mai si 3/4 iunie 2006. Celelalte partide din play-off, conform tragerii la sorti de duminica de la St. Petersburg, sunt urmatoarele: Islanda - Macedonia, Croatia - Portugalia, Franta - Turcia, Slovenia - Bulgaria, Lituania - Polonia, Ucraina - Slovacia, Austria - Italia, Olanda - Belarus si Spania - Cehia. Conform regulamentului, la Europenele din 2006 (7-17 decembrie) s-au calificat direct doar primele cinci echipe clasate la editia anterioara, din Ungaria, unde Romania a ocupat locul 7. Echipele calificate direct sunt, in ordine, Norvegia (campioana europeana en-titre), Danemarca, Ungaria, Rusia si Germania, carora li se adauga Suedia, in calitate de tara organizatoare. Echipa nationala feminina a Romaniei nu va mai juca insa meciuri de calificare pentru urmatoarea editie a CM 2007, deoarece s-a calificat in finala la competitia din Rusia. Conform regulamentului, la CM din 2007 se califica primele sase clasate la editia din Rusia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.