Actorul John Spencer, cunoscut pentru rolul sau din serialul "Viata la Casa Alba", a decedat in urma unui atac de cord, intr-un spital din Los Angeles, relateaza BBC News Online.
Pentru modul in care a interpretat rolul politicianului Leo McGar
Actorul John Spencer, cunoscut pentru rolul sau din serialul "Viata la Casa Alba", a decedat in urma unui atac de cord, intr-un spital din Los Angeles, relateaza BBC News Online.
Pentru modul in care a interpretat rolul politicianului Leo McGarry in serialul de televiziune "Viata la Casa Alba", John Spencer a fost recompensat, in 2002, cu un premiu Emmy. Ca si actorul care i-a dat viata, personajul Leo McGarry a suferit un atac de cord din cauza caruia a fost nevoit sa se retraga o perioada din postura de sef al echipei prezidentiale de la Casa Alba.
In plus, asemeni personajului Leo, actorul John Spencer a trecut printr-un proces de recuperare dupa ce a fost alcoolic. "Ca si Leo, am fost intotdeauna pasionat de munca mea. Atat in perioadele bune ale vietii mele, cat si in cele mai putin bune, actoria a fost salvarea mea, bucuria si hrana mea. Drogul meu, mai bun decat acoolul, a fost actoria", a marturisit actorul, intr-un interviu. John Spencer a crescut in Paterson, New Jersey, fiind fiul unor muncitori.
Dupa ce a studiat la Scoala Profesionala din Manhattan, Spencer a reusit in 1990 sa se impuna ca actor jucand alaturi de Harrison Ford in thriller-ul "Presupus nevinovat". Spencer a mai jucat in serialul de televiziune "LA Law" si in productiile cinematografice "Green Card" si "Copland". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.