Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins joi apelul formulat de Adrian Mutu, prin care acesta contesta hotararea Federatiei Engleze de Fotbal de a permite clubului Chelsea sa-i solicite compensatii financiare, din cauza comportamentului sau, ce a dus
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins joi apelul formulat de Adrian Mutu, prin care acesta contesta hotararea Federatiei Engleze de Fotbal de a permite clubului Chelsea sa-i solicite compensatii financiare, din cauza comportamentului sau, ce a dus la rezilierea contractului. Potrivit site-ului oficial al lui Chelsea, in urma acestei decizii, gruparea londoneza va incepe demersurile pentru a solicita compensatii financiare din partea jucatorului roman. Prin apelul formulat, Adrian Mutu spera sa obtina anularea deciziei Comisiei de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal, care a hotarat, pe 20 aprilie, ca Chelsea nu a incalcat regulamentul atunci cand a decis rezilierea contractului jucatorului, din cauza comportamentului acestuia, si ca este indreptatita sa-i ceara compensatii financiare. Contractul lui Mutu cu Chelsea a fost reziliat de gruparea engleza, dupa ce atacantul roman a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping. Potrivit sursei citate, Adrian Mutu, care in prezent evolueaza la Juventus, trebuie sa achite si cheltuielile de judecata in valoare de 9.000 de lire sterline. Chelsea ar putea sa ceara o parte insemnata din cele 22 de milioane de euro pe care le-a platit Parmei in 2003, cand l-a transferat pe jucatorul roman. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.