Fostul mare tenisman Ilie Nastase a declarat joi seara, cu prilejul inaugurarii salii de gimnastica de la Izvorani, ca nu i se pare normal ca fostii sportivi sa nu fie alesi in functii de conducere in cadrul federatiilor de specialitate la care au fo
Fostul mare tenisman Ilie Nastase a declarat joi seara, cu prilejul inaugurarii salii de gimnastica de la Izvorani, ca nu i se pare normal ca fostii sportivi sa nu fie alesi in functii de conducere in cadrul federatiilor de specialitate la care au fost afiliati in timpul activitatii de performanta. "Mi se pare incredibil ca Marius Urzica sa nu-si gaseasca locul in gimnastica. Chiar nu este nevoie de experienta lui? Si la tenis de masa e la fel. Nu inteleg cum e posibil sa nu fie nevoie de Otilia Badescu, o campioana europeana, care vrea sa faca ceva pentru sport", a declarat suparat fostul lider mondial al circuitului profesionist, dupa care a adaugat ca sportivii nu pot capata experienta daca nu li se acorda sansa. "Toti spun ca Gica Popescu este prea tanar sa fie presedintele FRF. Dar Mircea Sandu era tot atat de tanar atunci cand a venit in federatie!", a mai afirmat actualul presedinte al FR Tenis. Reamintim ca la alegerile derulate in acest an la diverse federatii de calibru, Marius Urzica n-a fost ales ca presedinte sau vicepresedinte al FR Gimnastica, Otilia Badescu a pierdut in fata lui Cristian Romanescu functia de presedinte al FR Tenis de Masa, Gica Popescu n-a obtinut sefia FR Fotbal, iar Ioan Gherghel si Razvan Florea n-au reusit sa intre in Comitetul Executiv al FR Natatie si Pentatlon Modern. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.