Khaled al-Masri, cetateanul german rapit de CIA si transportat in Afganistan, a primit compensatii financiare din partea autoritatilor americane, potrivit cotidianul Der Spiegel, citat de Mediafax. Ministrul german de Interne, Wolfgang Schauble, a de
Khaled al-Masri, cetateanul german rapit de CIA si transportat in Afganistan, a primit compensatii financiare din partea autoritatilor americane, potrivit cotidianul Der Spiegel, citat de Mediafax. Ministrul german de Interne, Wolfgang Schauble, a declarat, in fata Comisiei pentru Afaceri Interne a Budestagului, ca ambasadorul SUA in Germania, Daniel Coats, i-a comunicat fostului ministru german de Interne, Otto Schily, ca al-Masri ar fi primit bani din partea autoritatilor americane pentru a pastra tacerea in legatura cu eroarea care a determinat rapirea lui. Suma pe care ar fi primit-o al-Masri ar fi de 500.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.