Campionii mondiali la scrima, respectiv la gimnastica, Mihai Covaliu si Marian Dragulescu, au fost desemnati cei mai buni sportivi dinamovisti ai anului in 2005, a anuntat ieri presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu. "Cei doi sunt si cei mai buni spo
Campionii mondiali la scrima, respectiv la gimnastica, Mihai Covaliu si Marian Dragulescu, au fost desemnati cei mai buni sportivi dinamovisti ai anului in 2005, a anuntat ieri presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu. "Cei doi sunt si cei mai buni sportivi romani ai anului, fiind singurii campioni mondiali ai Romaniei in 2005, in probe olimpice", a precizat Popescu. Oficialul dinamovist a anuntat ca in cadrul "Galei laureatilor dinamovisti", care se va desfasura luni, 19 decembrie, la Teatrul National, vor fi premiati 22 de sportivi. In afara de Covaliu (campion mondial la sabie la CM de la Leipzig) si Dragulescu (medaliat cu aur la sarituri la CM de la Melbourne) vor mai fi premiati gimnastul Ioan Suciu, canotoarele Ioana Papuc, Simona Strambeschi, Elena Serban, Ana Maria Apachitei, Rodica Anghel, Cornelia Lupascu si Georgeta Craciun, componente ale echipajului de 8+1, halterofilul Adrian Jigau, atletul Marian Oprea, pugilistul Viorel Simion, karatistele Claudia Nitu si Alexandra Mirea, sportivii de la kaiac-canoe Florin Popescu, Loredan Popa, Ionut Anghel si Marian Sevici si judoka Ioana Dinea Aluas. La acestia se aduga cei mai buni juniori dinamovisti, halterofilul Ninel Miculescu si judoka Carmen Bogdan. Cel mai bun antrenor dinamovist al anului a fost desemnat tehnicianul lotului masculin de gimnastica, Adrian Sandu. De asemenea, CS Dinamo l-a desemnat pe fundasul Gabriel Tamas cel mai bun fotbalist dinamovist al anului. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.