Abu Mussab Al-Zarqawi, cel mai cautat terorist din Irak, a fost prins in urma cu un an si eliberat din... greseala de politisti. Capturat chiar de fortele irakiene de securitate, Al-Zarqawi nu a fost recunoscut de nimeni, fapt ce a dus la punerea ace
Abu Mussab Al-Zarqawi, cel mai cautat terorist din Irak, a fost prins in urma cu un an si eliberat din... greseala de politisti. Capturat chiar de fortele irakiene de securitate, Al-Zarqawi nu a fost recunoscut de nimeni, fapt ce a dus la punerea acestuia in libertate.
Gafa politistilor irakieni a fost anuntata abia acum la Bagdad de catre adjunctul ministrului de Interne, care a confirmat ca teroristul s-a aflat in custodia fortelor irakiene in primavara anului trecut.
De la eliberarea lui, teroristul iordanian a coordonat zeci de atentate sangeroase, soldate cu sute de morti si raniti. In ciuda faptului ca fortele americane au oferit un premiu de 25 de milioane de dolari pentru cel care va reusi sa-l prinda, iordanianul Al-Zarqawi reuseste sa scape fortelor coalitiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.