Monumentul Eroilor Comunisti va fi reabilitat, Guvernul alocand in acest sens o suma de aproximativ 197.000 de lei (1,97 miliarde de lei vechi), se arata intr-o Hotarare publicata in Monitorul Oficial. Bugetul Secretariatului General al Guvernului va
Monumentul Eroilor Comunisti va fi reabilitat, Guvernul alocand in acest sens o suma de aproximativ 197.000 de lei (1,97 miliarde de lei vechi), se arata intr-o Hotarare publicata in Monitorul Oficial. Bugetul Secretariatului General al Guvernului va fi suplimentat cu suma mentionata, provenind din Fondul de rezerva bugetara. Monumentul din Parcul Carol a fost in pericol de demolare anul trecut, pentru a face loc Catedralei Mantuirii Neamului. Printr-un ordin al ministrului Culturii de atunci, mausoleul a fost declasat din lista monumentelor si urma sa fie mutat in Parcul Tineretului. Traian Basescu, primar general al Capitalei la momentul respectiv, a atacat in instanta autorizatiile pentru demolarea mausoleului. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.