Cea mai controversata faza a meciului a avut loc in ultimele secunde. Chihaia a recuperat un balon la 20 de metri de poarta, lateral stanga, moment in care arbitrul s-a intors cu fata catre centrul terenului si a pus capat partidei. O secunda mai tar
Cea mai controversata faza a meciului a avut loc in ultimele secunde. Chihaia a recuperat un balon la 20 de metri de poarta, lateral stanga, moment in care arbitrul s-a intors cu fata catre centrul terenului si a pus capat partidei. O secunda mai tarziu, balonul sutat foarte repede de atacantul dinamovist era in poarta lui Barthez, iar jucatorii romani s-au repezit catre centralul spaniol, solicitand validarea golului. Julian Rodriguez Santiago le-a explicat ca fluierase deja sI ca nu a vazut ce s-a intamplat. "In cariera mea de jucator si antrenor de 20 de ani, nu am vazut asa ceva. Mingea era in aer si nu inteleg cum arbitrul nu a vazut o asemenea faza. Doar in baschet se mai fluiera asa ceva", a spus Andone. La randul sau, Jean Fernandez, tehnicianul lui Olympique, a apreciat ca arbitrul a procedat corect. "La final, arbitrul era cu spatele la faza in care romanii au egalat. Inca inainte ca jucatorul sa loveasca mingea, el fluierase sfarsitul partidei", a spus Fernandez, citat de site-ul oficial al clubului Olympique Marseille. Interesant este ca centralul spaniol a judecat altfel in prima repriza, cand a dictat un singur minut de prelungire, iar Delfim a punctat pentru 2-0 la 29 de secunde dupa expirarea acestuia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.