Reprezentativa feminina de tenis de masa a Romaniei si atleta Ileana Brandusoiu au cucerit medaliile de aur la cea de-a V-a editie a Jocurile Francofoniei, competitie gazduita in aceste zile de capitala Nigerului, Niamey, si au marit la noua zestrea
Reprezentativa feminina de tenis de masa a Romaniei si atleta Ileana Brandusoiu au cucerit medaliile de aur la cea de-a V-a editie a Jocurile Francofoniei, competitie gazduita in aceste zile de capitala Nigerului, Niamey, si au marit la noua zestrea de medalii a delegatiei noastre. Conform site-ului oficial al intrecerilor din Niger, in competitia de tenis de masa, Romania a trecut de Egipt in semifinale, cu scorul de 2-1, iar in finala a invins Franta, cu scorul de 3-2, in vreme ce Ileana Brandusoiu s-a impus clar la aruncarea discului, cu o performanta de 52,28 metri, fiind urmata la mare distanta de frantuzoaica Agnes Teppe, cu 49,52 metri. In aceeasi reuniune, atletul Daniel Donovici a obtinut medalia de bronz in finala de la triplusalt, cu o saritura de 16,11 metri. De consemnat ca delegatia noastra mai pastreaza sanse la medalii la box si la baschet, dupa ce reprezentativa feminina s-a calificat in semifinale in urma victoriei obtinute in fata selectionatei Madagascar, cu scorul de 101-71. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.