Patronul Rapidului, George Copos, a declarat ca va achita jucatorilor primele pentru calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA dupa ce va plati datoriile la stat. "Am convenit deja lucrurile acestea cu jucatorii. Primul meu obiectiv, prima mea urgent
Patronul Rapidului, George Copos, a declarat ca va achita jucatorilor primele pentru calificarea in saisprezecimile Cupei UEFA dupa ce va plati datoriile la stat. "Am convenit deja lucrurile acestea cu jucatorii. Primul meu obiectiv, prima mea urgenta, sunt datoriile", a spus Copos. Oficialul FC Rapid nu a dorit sa dezvaluie prima pe care o va incasa fiecare jucator insa se pare ca vicepremierul a promis jucatorilor cate 15.000 de dolari. In alta ordine de idei, Copos a declarat ca noul obiectiv al echipei este accederea in sferturile de finala ale Cupei UEFA. "Razvan Lucescu este un antrenor de top si va fi din ce in ce mai bun. Cand l-am pus din nou la echipa am respectat decizia jucatorilor. Atunci cand partenerii tai isi doresc ceva foarte mult le dai lor responsabilitatea. Dar trebuie sa avem rabdare sa construim o echipa puternica. Eu voi avea rabdare cu el, dar voi ramane mereu la fel de exigent. Presiunea face bine echipei", a afirmat Copos. Acesta a dezvaluit ca in pauza competitionala la Rapid vor veni trei jucatori, primul dintre ei fiind Apula Bete, titularul nationalei de tineret a Armeniei. "Am cumparat un portar foarte bun. Nu e roman, dar este valoros. Il vom prezenta oficial in luna ianuarie. Apoi vom mai avea nevoie de un atacant si de un stoper", a mentionat George Copos. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.