Stelistii si rapidistii vor avea astazi emotii, fiindca forul continental organizeaza la sediul sau de la Nyon tragerea la sorti a saisprezecimilor si optimilor Cupei UEFA. In calitate de castigatoare a grupei, Rapid va fi cap de serie, urmand sa int
Stelistii si rapidistii vor avea astazi emotii, fiindca forul continental organizeaza la sediul sau de la Nyon tragerea la sorti a saisprezecimilor si optimilor Cupei UEFA. In calitate de castigatoare a grupei, Rapid va fi cap de serie, urmand sa intalneasca o echipa clasata pe pozitia a treia in celelalte sapte grupe ale Cupei UEFA, cu care va juca primul meci in deplasare. Trei se stiau de ieri, FC Basel, Heerenveen si Bolton, celelalte patru s-au decis aseara, dupa terminarea partidelor din celelalte patru grupe, printre adversarii probabili aflandu-se Slavia Praga, Espanyol sau Palermo, Litex, Sampdoria, Lens sau Hertha. In cazul in care termina pe locul al treilea, Steaua poate intalni pe oricare dintre castigatoarele grupei, mai putin pe Rapid, daca incheie grupa pe pozitia secunda va da piept cu una dintre cele opt echipe venite din Liga Campionilor, iar daca castiga grupa isi disputa cu Rapid adversarii de pe locul al treilea. Saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA sunt programate pe 21-22 februarie - turul si pe 7-8 martie - returul. Tot astazi se vor trage la sorti si optimile si sferturile de finala ale Ligii Campionilor, castigatoarele grupelor urmand sa primeasca adversari clasati pe locurile secunde. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.