Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a redactat si a transmis o stire pe fluxul Reuters, cu ocazia inaugurarii noului sediu londonez al agentiei de presa, relateaza editia electronica a cotidianului The Telegraph. "Regina a inaugurat noul sediu R
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a redactat si a transmis o stire pe fluxul Reuters, cu ocazia inaugurarii noului sediu londonez al agentiei de presa, relateaza editia electronica a cotidianului The Telegraph. "Regina a inaugurat noul sediu Reuters din Londra", acesta a fost materialul redactat si transmis pe fluxul cunoscutei agentii britanice de stiri de catre suverana Marii Britanii. Regina a scris stirea si i-a dat drumul pe flux marti, la ora locala 11.39, in timp ce efectua un tur al sediului Reuters din Canary Wharf. Circa 2500 de ziaristi si tenicieni ocupa noua cladire, sediu care il inlocuieste pe cel din Fleet Street, unde Reuters si-a desfasurat activitatea incepand din 1939. Agentia britanica are 196 de filiale in 130 de tari. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.