Editura National a tiparit recent "Cartea de bucate pentru bolnavii de cancer", lucrare realizata avand la baza o serie de selectii ale specialistilor si cercetatorilor privind boala canceroasa, dar si studii gastronomice si nutritioniste, prin care
Editura National a tiparit recent "Cartea de bucate pentru bolnavii de cancer", lucrare realizata avand la baza o serie de selectii ale specialistilor si cercetatorilor privind boala canceroasa, dar si studii gastronomice si nutritioniste, prin care au fost stabilite alimentele recomandate in lupta cu aceasta nemiloasa afectiune. Ce-i drept, astfel de lucrari au mai vazut lumina tiparului, dar scrise doar de oncologi si foarte specifice. Prezenta lucrare contine, pe langa o multime de argumente in favoarea unei alimentatii sanatoase, si retete culinare recomandate, de la micul dejun pana la cina. Cartea de bucate mai cuprinde retete pentru ceaiuri indicate in aceasta maladie si modul lor de administrare, meniuri, suplimente naturiste si notiuni de preparare a alimentelor. Lucrarea vine in sprijinul celor ce sufera de aceasta afectiune, dar nu se substituie in nici un caz oncologului, care trebuie consultat permanent. (D. COSTE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.