Echipa saudita Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial al cluburilor, dupa ce a pierdut ieri, la Tokyo, cu scorul de 2-3, partida disputata in compania gruparii braziliane Sao Paulo, detinatoare
Echipa saudita Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial al cluburilor, dupa ce a pierdut ieri, la Tokyo, cu scorul de 2-3, partida disputata in compania gruparii braziliane Sao Paulo, detinatoarea Cupei Libertadores si campioana a Americii de Sud. Golurile echipei pregatite de Iordanescu au fost marcate de Mohaammed Noord, in minutul 33, si Hamad Al Montashari, in minutul 68. Pentru Sao Paulo au inscris Amoroso, in minutele 16 si 47, si Rogerie Ceni, in minutul 57, din penalty. Al Ittihad va disputa finala mica a competitiei, duminica, in compania invinsei din cea de-a doua semifinala, care se va disputa astazi intre echipa costaricana Deportivo Saprissa, si Liverpool, castigatoarea UEFA Champions League. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.