Generalul de brigada Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale a inlaturat toti adjunctii pe care fostul director al STS, generalul Tudor Tanase, i-a avut. Chiar daca presedintele Traian Basescu anunta doar inlocuirea din funct
Generalul de brigada Marcel Opris, directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale a inlaturat toti adjunctii pe care fostul director al STS, generalul Tudor Tanase, i-a avut. Chiar daca presedintele Traian Basescu anunta doar inlocuirea din functie a adjunctului pe probleme tehnice al directorului de la STS, generalul Opris l-a determinat atat pe generalul Grumaz, prim adjunct al directorului STS, cat si pe generalul Mihalache, adjunctul tehnic, sa isi faca dosarul de pensionare, chiar daca mai aveau ani multi pana la pensie. In privinta fostului adjunct economic nu existau dubii ca va fi schimbat deoarece indeplinea conditiile de pensionare. Noua conducere va avea de gestionat atat problemele curente ale STS cat si unele scandaluri interne care mocnesc de mai multa vreme. Vom reveni cu amanunte despre situatia interna din STS, atat din sediul central, cat si din teritoriu, mai ales ca subordonatii de la Tulcea ai generalului Opris sunt pe cale sa dezvaluie unele abuzuri comise de anumite persoane din STS.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.