Antrenorul german Wolfgang Frank este posesor al licentei UEFA PRO si, astfel, poate semna un contract de antrenor principal cu FC Farul Constanta, se arata intr-un comunicat al Scolii Federale de Antrenori (SFA). Potrivit comunicatului SFA, Federati
Antrenorul german Wolfgang Frank este posesor al licentei UEFA PRO si, astfel, poate semna un contract de antrenor principal cu FC Farul Constanta, se arata intr-un comunicat al Scolii Federale de Antrenori (SFA). Potrivit comunicatului SFA, Federatia Germana de Fotbal (DFB) a confirmat faptul ca Wolfgang Frank detine licenta PRO, criteriu obligatoriu de indeplinit pentru un tehnician care doreste sa ocupe o functie de antrenor principal la o echipa din Divizia A. Principalul finantator al FC Farul, Gheorghe Bosanceanu, a anuntat in urma cu o saptamana ca a ajuns la un acord cu Frank, acesta urmand sa preia conducerea tehnica a formatiei constantene incepand din ianuarie 2006, pentru o perioada de un an si jumatate. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.