ZIUA a pierdut pentru prima data in turneul national de fotbal pe teren redus, scor 0-3 (0-1) cu Atac, luni seara, la Sala Polivalenta. Dupa patru victorii consecutive, care ne-au oferit statutul de principala favorita la castigarea turneului, a veni
ZIUA a pierdut pentru prima data in turneul national de fotbal pe teren redus, scor 0-3 (0-1) cu Atac, luni seara, la Sala Polivalenta. Dupa patru victorii consecutive, care ne-au oferit statutul de principala favorita la castigarea turneului, a venit, din pacate, si primul dus rece. A fost un meci in care, desi am incercat orice, nu ne-a iesit nimic, nici macar un gol de onoare. Pentru ZIUA au jucat St. Patru, D. Manea, Cl. Puiu, N. Ganea, V. Stefanescu, S. Rizan, D, Dumitrescu, Al. Curelea, Ad. Burtan si M. Gherghe. In urma acestui rezultat, ZIUA ocupa locul 3 in clasament (din 12 echipe participante), cu 12 puncte (din cinci meciuri), primele doua pozitii fiind detinute de Realitatea TV si Atac, fiecare cu cate 13 puncte. Rezumatele meciurilor pot fi urmarite pe site-ul "www.smartfotbal.ro", unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori. (Comando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.