Un ploiestean in varsta de 40 de ani care a reusit sa fuga, in urma cu mai bine de doua saptamani, din sediul Politiei Ploiesti, unde fusese retinut pentru furt calificat, a fost prins, ieri, intr-o comuna din Galati si predat politistilor prahoveni.
Un ploiestean in varsta de 40 de ani care a reusit sa fuga, in urma cu mai bine de doua saptamani, din sediul Politiei Ploiesti, unde fusese retinut pentru furt calificat, a fost prins, ieri, intr-o comuna din Galati si predat politistilor prahoveni. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Busuioc Voicu, zis "Paris", a fost retinut de politistii prahoveni, in data de 26 noiembrie, pentru furt. Acesta a reusit insa sa evadeze din imobilul Politiei, inainte de a fi prezentat magistratilor prahoveni pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele sau. Barbatul, dat ulterior in urmarire generala, a fost identificat ieri, in comuna galateana Sendreni, retinut si predat politistilor prahoveni. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.