Mijlocasul lui "Poli" Timisoara, Ovidiu Petre (foto), care sufera de mai multa vreme de o afectiune la genunchi, a efectuat o serie de analize la o clinica din Croatia, in urma carora i s-a prescris un tratament pe o perioada de un an. Petre acuza, d
Mijlocasul lui "Poli" Timisoara, Ovidiu Petre (foto), care sufera de mai multa vreme de o afectiune la genunchi, a efectuat o serie de analize la o clinica din Croatia, in urma carora i s-a prescris un tratament pe o perioada de un an. Petre acuza, de mai multa vreme, o afectiune la genunchi, fiind vorba de o problema la rotula, existenta din nastere. Mijlocasul a declarat ieri pentru site-ul oficial al clubului banatean ca va mai suferi de aceasta afectiune pentru inca un an. "Am efectuat un test si, pe baza lui, medicul mi-a dat sa urmez un tratament. Nu este nimic deosebit, dar aceasta problema la rotula ma va mai tine in jur de un an. Afectiunea este vindecabila in timp. Doctorul mi-a transmis ca nu trebuie sa fiu operat, dar problema trebuie sa se rezolve in timp. E posibil si sa ma operez, dar, deocamdata, nu se pune problema", a afirmat Petre, care va putea juca pentru "Poli" in perioada tratamentului. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.