Reprezentantele handbalului masculin romanesc in cupele europene, Steaua si HCM Constanta, n-au prea avut parte de sansa, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale competitiilor continentale, cele doua grupari autohtone urm
Reprezentantele handbalului masculin romanesc in cupele europene, Steaua si HCM Constanta, n-au prea avut parte de sansa, ieri, la tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale competitiilor continentale, cele doua grupari autohtone urmand sa intalneasca echipele Vardar Skopje, respectiv Skjern Handball. Conform programului EHF, dubla mansa dintre Steaua si Vardar Skopje din Challenge Cup se va disputa pe 25/26 februarie si pe 3/4 martie, militarii pregatiti de Vasile Stanga (foto dreapta) urmand sa joace prima partida in deplasare. "Poate ar fi fost mai accesibile adversare din Portugalia sau Elvetia. Macedonenii sunt rai, dar macar vom avea informatii despre ei, pentru ca au jucat cu Uztel Ploiesti (n.n. - Vardar a castigat cu 34-30 si 29-24) in tururile anterioare", a declarat fostul mare jucator Vasile Stanga. Pe de alta parte, in Cupa Cupelor, constantenii de la HCM vor evolua, in tur, pe terenul echipei daneze, pe 25/26 februarie, iar returul va avea loc pe 3/4 martie. "Ne-am fi dorit sa jucam cu Tatran Presov, care a eliminat pe Dinamo (n.r. - slovacii au terminat pe locul trei in grupa din Liga Campionilor), dar n-a fost sa fie", a punctat antrenorul "marinarilor", Aihan Omer. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.