Editura "House of Guides" a lansat, ieri, de ziua Tipografilor Romani, "Ghidul mass-media romanesti". Aflat la cea de-a doua editie, ghidul insumeaza toate institutiile de presa din tara, toti reprezentantii acestora fiind mentionati in paginile sale
Editura "House of Guides" a lansat, ieri, de ziua Tipografilor Romani, "Ghidul mass-media romanesti". Aflat la cea de-a doua editie, ghidul insumeaza toate institutiile de presa din tara, toti reprezentantii acestora fiind mentionati in paginile sale.
"Ghidul mass-media romanesti " este cea mai complexa baza de date existenta pe piata romaneasca, destinata specialistilor in marketing si Public Relations. Cu ajutorul ghidului, orice cititor sau redactor poate gasi cu usurinta orice institutie mass-media care functioneaza in Romania. De asemenea, ghidul cuprinde informatie exhaustiva despre mass-media romaneasca, inclusiv presa internationala si din diaspora. Pe de alta parte, tot din paginile ghidului se pot afla informatii utile, cum ar fi destinatia comunicatelor de presa, si informatii cu privire la produsele de presa care sunt pe punctul de a fi lansate.
Membrii marcanti ai presei romanesti au prezidat lansarea de ieri a ghidului mass-mediei romanesti. Astfel, primul care a luat cuvantul a fost Mihai Tatulici. Acesta s-a aratat convins de utilitatea ghidului, mentionand ca intre cei prezenti in paginile acestuia si cititori trebuie sa existe un respect reciproc. Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa, a asistat la acest eveniment si chiar a citit din ""Cuvantul inainte" al ghidului. Emil Hurezeanu, cel de-al treilea jurnalist prezent la aceasta lansare, a declarat, intr-un spirit de gluma, ca ghidul este "ceva mai solid decat o carte de telefon, niste pagini albe in coperti rosii. Are o ilustratie aproape perfecta, este dosarul care ne trebuie ca sa ne privim in mod operativ". (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.