Un grav accident de circulatie a avut loc, ieri pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in urma caruia un om a murit si alti opt au fost grav raniti. Soferul microbuzului implicat in accident a murit pe loc, dupa ce masina s-a lovit de parapetul metalic al
Un grav accident de circulatie a avut loc, ieri pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in urma caruia un om a murit si alti opt au fost grav raniti. Soferul microbuzului implicat in accident a murit pe loc, dupa ce masina s-a lovit de parapetul metalic al autostrazii Bucuresti-Pitesti, iar apoi s-a rasturnat. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, Stela S., in varsta de 37 de ani, din localitatea doljeana Calafat conducea un autoturism Ford Tranzit la care era atasata o remorca, desi nu avea permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte ansamblul de vehicule. Cand a ajuns in dreptul localitatii ilfovene Domnesti, din cauza vitezei neadaptate la conditiile de trafic, femeia a pierdut controlul masinii, iar microbuzul a lovit parapetul metalic de pe partea dreapta a drumului, dupa care s-a rasturnat. In urma impactului, soferita a murit pe loc, iar opt persoane aflate in masina - cu varste cuprinse intre 30 si 58 de ani si provenind toate din orasul Calafat - au suferit leziuni usoare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.