Un puternic incendiu a izbucnit, luni seara, la o cladire situata in centrul istoric al Capitalei. Focul a izbucnit in jurul orei 21.00, la podul unei cladiri aflate in renovare, situata pe strada Smardan, la numarul 30. Pompierii au intervenit cu
Un puternic incendiu a izbucnit, luni seara, la o cladire situata in centrul istoric al Capitalei. Focul a izbucnit in jurul orei 21.00, la podul unei cladiri aflate in renovare, situata pe strada Smardan, la numarul 30. Pompierii au intervenit cu noua autospeciale, doua autoscari si o masina de descarcerare folosita la iluminare, iar dupa aproape sase ore, ei au reusit sa stinga complet flacarile, care cuprinsesera aproximativ 1.500 de metri patrati. Datorita interventiei prompte a pompierilor, focul nu s-a extins si la alte cladiri din centrul istoric. Pana in acest moment, cauzele incendiului nu au fost stabilite. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.