Suporterii Herthei Berlin nu acorda prea mare interes partidei cu Steaua, care va avea loc maine seara, de la ora 21,45, pe "Olympiastadion", in ultima etapa a Grupei C a Cupei UEFA, informeaza cotidianul "Berliner Morgenpost". "Pentru a treia oara i
Suporterii Herthei Berlin nu acorda prea mare interes partidei cu Steaua, care va avea loc maine seara, de la ora 21,45, pe "Olympiastadion", in ultima etapa a Grupei C a Cupei UEFA, informeaza cotidianul "Berliner Morgenpost". "Pentru a treia oara in acest sezon al Cupei UEFA, etajul superior al stadionului va ramane inchis la meciul cu Steaua, din cauza costurilor ridicate, care vor ramane neacoperite. Fanii berlinezi nu acorda prea mare interes meciurilor pe care Hertha le joaca in cupele europene", a notat sursa citata. "Berliner Morgenpost" a notat ca managerul Herthei, Dieter Hoeness, se asteapta la 20.000 de spectatori la meciul cu Steaua. "Suporterii se incalzesc cu dificultate pentru partidele din a doua competitie continentala, accepta doar marile meciuri si adversarii renumiti. La meciul cu Lens au fost doar 18.414 spectatori, iar acel plictisitor 0-0 n-a crescut interesul publicului", a scris ziarul german. Hoeness a declarat ca pentru echipa sa orice este posibil, "de la locul unu la locul patru in grupa". "O remiza ne este la indemana, simt asta", a spus Hoeness. Altfel, sub titlul "Dan fierbinte impotriva Stelei", site-ul oficial al Herthei scrie ca echipa germana "trebuie sa fie foarte atenta, deoarece Steaua a marcat pana acum in grupa sapte goluri, fara a primi vreunul". Steaua urma sa plece in aceasta dimineata spre Germania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.