O tanara surdo-muta, eleva in anul doi la scoala speciala "Elena Doamna" din municipiul Focsani, a reclamat faptul ca a fost violata, zilele trecute, de un coleg. Tanara, in varsta de 17 ani, F.T, eleva la Scoala de arte si meserii din cadrul institu
O tanara surdo-muta, eleva in anul doi la scoala speciala "Elena Doamna" din municipiul Focsani, a reclamat faptul ca a fost violata, zilele trecute, de un coleg. Tanara, in varsta de 17 ani, F.T, eleva la Scoala de arte si meserii din cadrul institutiei speciale a reclamat faptul ca a fost abuzata sexual de un coleg de scoala, F. P., elev in anul I al aceleiasi scoli. Conform directorului Directiei pentru Protectia si Promovarea Drepturilor Copilului Vrancea, Luminita Liciu, fapta s-ar fi petrecut in data de 5 decembrie, dupa cursuri, in afara institutiei. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea, ancheta in acest caz este in derulare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.