Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie, in luna ianuarie, cererea Manuelei Mitrea - sotia secretarului general al PSD Miron Mitrea - de stramutare a dosarului in care Ministerul Justitiei (MJ) a contestat ordinele prin care aceasta a
Inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie, in luna ianuarie, cererea Manuelei Mitrea - sotia secretarului general al PSD Miron Mitrea - de stramutare a dosarului in care Ministerul Justitiei (MJ) a contestat ordinele prin care aceasta a fost numita notar.
Acest dosar s-a aflat la instanta de contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti, dar, potrivit procedurii, cererea de stramutare a dosarului formulata de unul dintre inculpati produce efecte si fata de ceilalti. Astfel, procesul nu mai poate fi judecat in continuare la Curtea de Apel, pana cand instanta suprema nu va solutiona cererea de stramutare. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.