Echipa de hochei pe gheata a Romaniei a debutat cu dreptul in Grupa A a diviziei secunde din cadrul Campionatului Mondial rezervat jucatorilor de pana la 20 de ani si a spulberat modesta selectionata a Spaniei, cu scorul de 6-0 (2-0, 3-0, 1-0). Astfe
Echipa de hochei pe gheata a Romaniei a debutat cu dreptul in Grupa A a diviziei secunde din cadrul Campionatului Mondial rezervat jucatorilor de pana la 20 de ani si a spulberat modesta selectionata a Spaniei, cu scorul de 6-0 (2-0, 3-0, 1-0). Astfel, dupa prima zi a turneului international gazduit de patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala, Romania imparte prima pozitie cu Olanda, care a dispus de Australia, cu 7-2, dar si cu principala contracandidata la calificare, Marea Britanie, care a surclasat Noua Zeelanda cu scorul de 18-0. Aseara, dupa inchiderea editiei, tinerii tricolori au intalnit reprezentativa Australiei, intr-un meci in care porneau ca mari favoriti. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.