Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, formata din junioarele Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Andreea Mamaliga si Cristina Kont, a cucerit, luni seara, medaliile de bronz la Campionatele Mondiale rezervate sportivelor de pana la 18 ani. Confo
Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, formata din junioarele Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Andreea Mamaliga si Cristina Kont, a cucerit, luni seara, medaliile de bronz la Campionatele Mondiale rezervate sportivelor de pana la 18 ani. Conform site-ului oficial al competitiei gazduite de localitatea austriaca Linz, tricolorele noastre au avut un parcurs foarte bun pana in semifinale, cand a cedat in fata Ungariei, cu scorul de 1-3. Astfel, trecand peste sincopa din meciul cu eternele rivale de tara vecina, sa consemnam victoriile obtinute de medaliatele cu bronz: 3-0 cu Austria, Germania si Canada si 3-2 cu Coreea de Sud. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.