Marius Urzica a declarat ca, dupa Sarbatori, va lua o decizie in privinta viitorului sau. "Acum, singura mea optiune este antrenoratul. Ramane de vazut unde", a precizat Urzica, dupa ce vineri a fost invins in cursa pentru presedintia FR Gimnastica.
Marius Urzica a declarat ca, dupa Sarbatori, va lua o decizie in privinta viitorului sau. "Acum, singura mea optiune este antrenoratul. Ramane de vazut unde", a precizat Urzica, dupa ce vineri a fost invins in cursa pentru presedintia FR Gimnastica. Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, la care a activat singurul nostru campion olimpic, i-a propus sa antreneze la nivel de juniori, dar fostul gimnast ezita sa dea curs ofertei, pentru ca isi doreste sa faca parte din staff-ul tehnic al lotului olimpic masculin. "Multumesc clubului Dinamo pentru ca imi intinde o mana de ajutor. Insa momentan vreau sa ma mai gandesc, pentru ca imi doresc mult ca experienta mea sa fie folosita la lotul olimpic masculin", a adaugat Urzica. Comandantul CS Dinamo, Marcel Popescu, a afirmat, ieri, ca nu se pune problema ca Urzica sa nu aiba un loc la club. "Este util, iar pentru noi ar fi folositor", a explicat Popescu. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.