Directorul Departamentului Licente din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca in acest moment stadioanele din Romania nu pot primi la o evaluare pe criteriile stabilite de UEFA nici macar doua sau trei stele. "UEFA va alcatui o brosura cu
Directorul Departamentului Licente din cadrul FRF, Viorel Duru (foto), a declarat ieri ca in acest moment stadioanele din Romania nu pot primi la o evaluare pe criteriile stabilite de UEFA nici macar doua sau trei stele. "UEFA va alcatui o brosura cu criteriile pentru evaluarea stadioanelor. Evaluarea se va face pe stele, ca la hoteluri. La noi, stadioanele sunt destul de departe de nivelul cerut pentru o competitie europeana. Speram ca in doi-trei ani sa se demareze un program national de refacere a infrastructurii. N-as putea spune in acest moment ca avem vreun stadion de doua sau trei stele, toate sunt sub acest nivel", a comentat Duru. Departamentul Licente din cadrul FRF a organizat ieri un seminar avand ca tema prezentarea manualului revizuit al UEFA de acordare a licentei cluburilor. Duru a precizat ca FRF va alcatui propriul manual de licentiere pe baza celui intocmit de UEFA, cu ajutorul cluburilor, care, pe 15 ianuarie 2006, vor prezenta propunerile lor. Un grup de lucru al FRF va propune, pe 15 februarie, criteriile de licentiere, urmand ca, pe 31 martie, manualul, ce va intra in vigoare incepand din sezonul 2008/2009, sa fie trimis la UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.