Noul director tehnic al loturilor nationale de tineret si juniori din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, a declarat ieri ca a acceptat oferta de a lucra in Romania pentru a fi aproape de mama sa. "Nu prea sunt la zi cu viata in Romania. Abia am inceput
Noul director tehnic al loturilor nationale de tineret si juniori din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, a declarat ieri ca a acceptat oferta de a lucra in Romania pentru a fi aproape de mama sa. "Nu prea sunt la zi cu viata in Romania. Abia am inceput la FRF, sunt de trei zile aici, incerc sa ma familiarizez. Normal ca este o provocare. Ma gandeam tot timpul ca poate veni o oferta din Romania, am multi prieteni. Mi-era dor sa ma intorc, mai ales sa fiu aproape de mama, asta in primul rand m-a determinat sa vin. Pana acum n-am stat in birou, ci pe teren, sa vedem cum o sa ma obisnuiesc. Nu cred sa am probleme cu costumul", a spus oficialul FRF. Belodedici a afirmat ca promite o munca foarte serioasa si cinstita. "Vrem sa facem lucruri bune, sa iesim in lume si cu juniorii, cum este in Spania. Romania nu s-a mai calificat de mult timp la un turneu final. Am prieteni in Spania care lucreaza la cluburi si imi pot da sfaturi bune, pot fi si schimburi de experienta. O sa vad ce am de facut. Daca mi-ar fi placut mai mult la un club? Pai, federatia este un fel de club", a comentat Belodedici, care va semna in aceste zile contractul cu FRF. Belodedici a precizat ca a vorbit cu fostul sau coechipier de la Steaua, actualul presedinte executiv al gruparii din Ghencea, Marius Lacatus, care i-a transmis sa aiba grija sa nu se ingrase. "Actuala echipa a Stelei este foarte buna, sunt foarte bucuros pentru performantele ei. In Ghencea n-am mai fost de asta vara, o sa ma duc zilele astea sa-i vad biroul lui Lacatus. El este mai vechi in asta, poate sa-mi spuna multe. Nu prea suntem obisnuiti noi cu munca de birou, ne place mai mult sa simtim aerul de afara", a spus fostul international. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.