"AXA - Noua Romanie la Marea Neagra" se (re)lanseaza, astazi, in varianta scrisa, la un an de la enuntarea sa, printr-o dezbatere publica cu o participare de exceptie. Studentii Facultatii de Sociologie ai Universitatii Bucuresti si ai Masterului de
"AXA - Noua Romanie la Marea Neagra" se (re)lanseaza, astazi, in varianta scrisa, la un an de la enuntarea sa, printr-o dezbatere publica cu o participare de exceptie. Studentii Facultatii de Sociologie ai Universitatii Bucuresti si ai Masterului de Studii de Securitate vor sta fata in fata cu profesorul Charles King de la Georgetown University, reputat specialist in problematicile spatiului ex-sovietic, si cu reprezentantii la Bucuresti ai SUA, Mark Taplin, Marii Britanii, Iain Lindsay, si Germaniei, Hans Jork Neumann, alaturi de reprezentantul Presedintiei Claudiu Saftoiu, rectorul Universitatii Bucuresti Ioan Panzaru, de presedintele Asociatiei Romane de Sociologie, Ilie Badescu, si de reprezentantul Institutului pentru Politici Publice Sever Voinescu. Evenimentul, organizat de Centrul de Geopolitica al Universitatii Bucuresti, Masterul Studii de Securitate, Asociatia Civic Media si ziarul ZIUA, se va derula azi, cu incepere de la orele 10.00 in amfiteatrul principal al Facultatii de Sociologie, Str. Schitu Magureanu nr 9.
Realizata de catre echipa Departamentului Externe al ziarului ZIUA, "AXA - Noua Romanie la Marea Neagra" este o lucrare pur jurnalistica in care se regasesc materiale care formeaza spectrul complet al evolutiilor politice publice la Marea Neagra. Va asteptam astazi, la ora 10.00, la un an de la stabilirea unor coordonate strategice care au provocat deja schimbari semnificative in ansamblul securitatii nationale, regionale, europene si chiar globale. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.