Marele Priorat al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (O.S.M.T.H.) si Silvermatic Distribution, membra a grupului italian Argenta, au donat la sfarsitul saptamanii suma de 7000 Ron mai multor persoane sarace din Bucuresti.
Marele Priorat al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (O.S.M.T.H.) si Silvermatic Distribution, membra a grupului italian Argenta, au donat la sfarsitul saptamanii suma de 7000 Ron mai multor persoane sarace din Bucuresti. Aceasta suma va fi donata an de an in luna decembrie pentru ajutorarea familiilor sarace in pragul Sarbatorilor de iarna. Totodata, Domenico Guzzonato, reprezentant al Silvermatic si Legatul Magistral al Romaniei pe langa Marele Priorat al Romaniei, va sponsoriza, in nume personal, Centrul de recuperare socio-profesionala a persoanelor cu handicap din Tulcea. Marele Priorat al Romaniei al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim este un ordin eminamente crestin care promoveaza apostolatul laic si spiritul caritabil. Silvermatic Distribution comercializeaza pe piata romaneasca masini automate pentru bauturi calde, bauturi racoritoare si produse de patiserie. (R.A)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.