Presedintele UDMR, Marko Bela, prezent la Consiliul Reprezentantilor Unionali, la sfarsitul saptamanii trecute, i-a cerut iertare public fiicei sale, Marko Eszter, agresata in aceasta saptamana, declarand ca, de fapt, aceasta a fost lovita doar pentr
Presedintele UDMR, Marko Bela, prezent la Consiliul Reprezentantilor Unionali, la sfarsitul saptamanii trecute, i-a cerut iertare public fiicei sale, Marko Eszter, agresata in aceasta saptamana, declarand ca, de fapt, aceasta a fost lovita doar pentru ca este fiica lui. Presedintele UDMR a declarat, citat de Mediafax, ca el insusi a primit amenintari cu moartea. Marko a afirmat ca si-a asumat faptul ca cel ce sta in fata primeste prima lovitura si ca si el a primit amenintari cu moartea, despre care nu a vorbit pana acum. In acest sens, el a adaugat: "Pe langa marea familie (n.r.-UDMR), am si eu o familie mica. Imi iubesc copiii. Ce mi-am asumat, mi-am asumat si pentru ei. Copiii mei n-au devenit ceea ce sunt pentru ca eu sunt politician - si sunt foarte trist pentru cele intamplate". Marko Bela a mentionat ca, imediat dupa incident, din penita unor gazetari au inceput sa curga "zoaie" si ca, daca nu era fiica lui, Eszter ar fi avut drept la intimitate, ca orice alta persoana. "Fiica mea a fost lovita de doua ori. Prima data a fost lovita de banditi. Apoi a inceput sa dea in ea un politician innebunit, dupa care jurnalistii de la TV. Eu cer iertare fiicei mele, inainte de toate pentru ca de asta (n.r.-pentru ca e fiica lui Marko Bela) a fost lovita de banditi, si sigur de ceilalti dupa. Ii cer iertare, pentru ca altcineva nu va face acest lucru", a mai spus presedintele UDMR. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.