SAI KD Investments Romania, societate de administrare a investitiilor de origine slovena, anunta ca a inceput negocierea cu banci pentru a extinde distributia unitatilor de fond si in alte zone ale tarii. Acest pas vine ca urmare a politicii grupului
SAI KD Investments Romania, societate de administrare a investitiilor de origine slovena, anunta ca a inceput negocierea cu banci pentru a extinde distributia unitatilor de fond si in alte zone ale tarii. Acest pas vine ca urmare a politicii grupului de a oferi acces simplu si rapid la servicii financiare profesioniste unui numar cat mai mare de persoane. Distributia prin banci partenere va completa prezenta directa, prin sediul principal si cel secundar, Punctul Financiar.
"Sunt in derulare discutii cu mai multe banci, dintre care doua banci straine cu care KD Group colaboreaza deja in Slovenia, Croatia, Bulgaria si, in curand, si in Slovacia. Colaborarea cu bancile este un prim pas important in extinderea serviciilor noastre la nivel national", a declarat directorul general Ion Mincu Radulescu, care coordoneaza activitatea companiilor din Romania ale KD Group. "Dorim sa oferim cat mai multor potentiali clienti, nu doar din Bucuresti, consiliere profesionala accesibila in servicii financiare si posibilitatea unor investitii inteligente", a mai spus Radulescu.
In prezent, KD Investments Romania gestioneaza fondul mutual KD Maximus, lansat in luna iulie 2004.
Potrivit oficialilor companiei, valoarea activelor depaseste 2, 5 milioane de euro, iar randamentul unitatilor de fond in primele noua luni ale acestui an se ridica la 20%. In viitorul apropiat, KD are in vedere lansarea unei companii de brokeraj, KD Capital Management, precum si a unui fond axat pe instrumente cu venit fix, KD Optimus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.