Procurorii Parchetului instantei supreme l-au audiat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostei consiliere de stat Stana Anghelescu, interzicandu-i acestuia sa paraseasca localitatea pentru 30 de zile. Potri
Procurorii Parchetului instantei supreme l-au audiat, la sfarsitul saptamanii trecute, pe omul de afaceri Florian Anghelescu, sotul fostei consiliere de stat Stana Anghelescu, interzicandu-i acestuia sa paraseasca localitatea pentru 30 de zile. Potrivit Mediafax, in noaptea de 9 spre 10 decembrie, au avut loc mai multe descinderi, la sediul firmei Anghelescu Industry SRL, din localitatea prahoveana Ceptura, iar a doua zi in alte sase locatii. In urma descinderilor, peste o suta de mii de pachete de tigari care aveau aplicate timbre false si 290.000 de timbre, din care 210.000 aveau aceeasi serie au fost confiscate. Conform anchetatorilor, Anghelescu este urmarit penal pentru infractiuni la Legea privind prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, dupa ce comisarii Garzii Financiare si politisti au descoperit, cu cateva luni in urma, o cantitate importanta de tigari cu timbre false la societatea comerciala a acestuia.(M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.