Veniturile care urmeaza sa fie obtinute din privatizare vor fi transferate la Fondul de Dezvoltare a Infrastructurii, pentru finantarea proiectelor din transport, sanatate si educatie, existand totodata posibilitatea ca o parte dintre aceste sume sa
Veniturile care urmeaza sa fie obtinute din privatizare vor fi transferate la Fondul de Dezvoltare a Infrastructurii, pentru finantarea proiectelor din transport, sanatate si educatie, existand totodata posibilitatea ca o parte dintre aceste sume sa fie utilizate si pentru sistemul privat de pensii. Fondul va include inclusiv sumele obtinute din privatizarea Bancii Comerciale Romane. Masura a fost anuntata sambata de premierul Calin Popescu Tariceanu, la finalul reuniunii de lucru cu Colegiul Director al Ministerului Finantelor Publice, informeaza Mediafax. El a amintit ca Executivul intentioneaza sa infiinteze in perioada imediat urmatoare un Fond de Dezvoltare a Infrastructurii, administrat prin intermediul unei companii specializate. Tariceanu a anuntat, in luna octombrie, ca Guvernul va infiinta o companie pentru dezvoltarea infrastructurii, prin intermediul careia sa fie mai bine administrate fondurile comunitare. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.