In perioada 5-11 decembrie 2005 tinerii din intreaga Europa au celebrat saptamana dedicata lor.
Desfasurate sub sloganul "Tineretul ia cuvantul", manifestarile saptamanii aniversare au fost organizate de Autoritatea Nationala pentru Tineret si
In perioada 5-11 decembrie 2005 tinerii din intreaga Europa au celebrat saptamana dedicata lor.
Desfasurate sub sloganul "Tineretul ia cuvantul", manifestarile saptamanii aniversare au fost organizate de Autoritatea Nationala pentru Tineret si Agentia pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor.
Tema centrala a acestor manifestari a fost, dupa cum era de asteptat, viitoarea integrare europeana: viitorul Europei, cetatenia activa prin participare, Pactul European pentru Tineret.
Fiecare directie judeteana pentru tineret a organizat mese-rotunde, prezentari si dezbateri privind documentele europene punandu-se un accent deosebit pe Ziua Voluntariatului (5 decembrie) si Ziua Internationala a Drepturilor Omului (10 decembrie).
Cinemateca Romana din Bucuresti, a gazduit in aceasta perioada retrospectiva primelor 2 editii ale Festivalului "Unde e iubirea?", festival international de film de scurt metraj.
Toate filmele Europene prezentate la festival, in 2004 si 2005 au rulat la sala Eforie din Bucuresti, intrarea fiind libera.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.