In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul se va innora treptat in toate regiunile. |ndeosebi dupa-amiaza si noaptea, va ploua in Maramures, Banat, Crisana, local in Transilvania, Oltenia si nordul Moldovei si izolat in Mun
In tara
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul se va innora treptat in toate regiunile. |ndeosebi dupa-amiaza si noaptea, va ploua in Maramures, Banat, Crisana, local in Transilvania, Oltenia si nordul Moldovei si izolat in Muntenia si Dobrogea. In nord-vestul tarii si la munte cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va prezenta unele intensificari in Campia de Vest, Podisul Transilvaniei, Moldova, Dobrogea si zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 6 si 12 grade, mai scazute in depresiuni.
La Bucuresti
Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil in cursul zilei, iar noaptea se va innora, devenind favorabil ploii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21-22 de grade, iar cea minima de 8-9 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.