Sunt tineri, frumosi, talentati... Se pregatesc sa intampine Sarbatorile cu bucurie, si vor sa o faca alaturi de cei care pretuiesc munca lor. Va mirosi a iarna, a sarbatori, a vin fiert si a scortisoara. Va mirosi a brad. Se vor asculta colinde.
Sunt tineri, frumosi, talentati... Se pregatesc sa intampine Sarbatorile cu bucurie, si vor sa o faca alaturi de cei care pretuiesc munca lor. Va mirosi a iarna, a sarbatori, a vin fiert si a scortisoara. Va mirosi a brad. Se vor asculta colinde.
Asa suna o frumoasa invitatie lansata de Institutul Irecsson pentru seara de joi, 15 decembrie. Initiativa, este un eveniment in premiera pe care organizatorii doresc sa il repete de cat mai multe ori. De fapt, studentii care sunt in ultimul an la Academia de Arte din Bucuresti isi prezinta lucrarile, banii stransi din vanzarea tablourilor fiind donati colegilor lor pe care soarta i-a favorizat mai putin.
Animati de spiritul Craciunului, colectivul institutului a pus la dispozitia studentilor sala si managementul evenimentului. Tot ei au fost cei care s-au ocupat de lansarea invitatiilor catre oamenii cu gust si cu bani care pot sa isi faca lor insisi un cadou, si prin aceasta sa dea o sansa de afirmare tinerelor talente.
Expozitia va cuprinde lucrarile a 44 de studenti reprezentand sectiile de grafica, metal, sculptura, pictura, sticla si monumental. Echipa este coordonata de lectorul universitar Anca Boieriu. Locul unde joi seara se intalnesc talentul, inspiratia, frumosul, entuziasmul si buna-dispozitie este Calea Victoriei, numarul 2. Este locul unde entuziasmul si inspiratia lor vin in intampinarea pasiunii bucurestenilor pentru frumos. Calea Victoriei, nr. 2 este prilejul pentru noi toti sa demonstram ca suntem preocupati de ceea ce se intampla cu tinerii artisti din Romania.
Calea Victoriei, nr. 2. este si un prilej pentru tinerii artisti sa demonstreze, la randul lor, ca le pasa. Fiecare expozant va ceda o parte din beneficiile sale in favoarea unui coleg talentat, fara posibilitati de a-si urma visul. "15 decembrie este doar inceputul. Ne vom aduna impreuna pe Calea Victoriei, nr. 2 ori de cate ori ei vor avea ceva de spus", ne-au declarat organizatorii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin