Peisajul cultural-artistic al Capitalei s-a imbogatit, recent, cu inca o galerie de antichitati: "Ana". Situata intr-un spatiu generos, de 120 de metri patrati, in str. Emil Pangratti Nr. 25 ( langa Televiziunea Romana), galeria, condusa de Ana Vo
Peisajul cultural-artistic al Capitalei s-a imbogatit, recent, cu inca o galerie de antichitati: "Ana". Situata intr-un spatiu generos, de 120 de metri patrati, in str. Emil Pangratti Nr. 25 ( langa Televiziunea Romana), galeria, condusa de Ana Voicu, expune lucrari de arta plastica ( pictura, sculptura, grafica) semnate de nume importante ale plasticii romanesti interbelice si postbelice, precum Octav Bancila, Ludovic Basarab, Gheorghe Vanatoru, Nicolae Vermont, Constantin Artachino, Aurel Jiquidi, Mattis Teutsch, Leon Alexandru Biju, Kimon Loghi, Rudolf Schweitzer -Cumpana, Rodica Maniu Mutzner, Dimitriu Barlad, Gh. Teodorescu-Romanati, Ion Popescu-Negreni, precum si nume ale plasticii contemporane - Silvia Radu, Stefan Pelmus, Nicole Blei, Vasile Griore, cu preturi cuprinse intre 10 milioane si 200 de milioane de lei vechi - la uleiuri -, si intre 20 si 25 de milioane de lei vechi, la desene si pasteluri. Mai sunt prezentate spre vanzare obiecte de arta decorativa din argint, bronz, alpaca, tapiserii flamande, broderii turcesti, covoare, fete de masa, obiecte de podoaba, bijuterii, portelanuri, icoane si obiecte de cult, piese de mobilier si orologerie, costume nationale autentice, fotografii, albume si documente vechi, arme de panoplie, lambriuri si vitralii. Un spatiu in care coabiteaza eleganta, bunul gust si rafinamentul atat in selectia exponatelor cat si in modul de panotare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.