Un politist deghizat in taximetrist a reusit sa-l captureze si pe cel de-al doilea presupus agresor al fiicei vicepremierului Marko Bela. Tanarul, care se numeste Costel Gheorghe, are 21 de ani si a fost retinut la Giurgiu. La fel ca si complicele sa
Un politist deghizat in taximetrist a reusit sa-l captureze si pe cel de-al doilea presupus agresor al fiicei vicepremierului Marko Bela. Tanarul, care se numeste Costel Gheorghe, are 21 de ani si a fost retinut la Giurgiu. La fel ca si complicele sau, nici acesta nu are antecedente penale si le-a declarat anchetatorilor ca nu a fost vorba de razbunare atunci cand a atacat-o pe Eszter. Barbatul a fost prins dupa ce a apelat la o firma de transport si a cerut un taxi pentru a veni la Bucuresti, masina care a raspuns comenzii fiind condusa de un politist in civil. Potrivit Politiei Capitalei, in urma colaborarii dintre mai multe institutii, s-a stabilit ca cel de-al doilea suspect in cazul talhariei de marti se afla in judetul Giurgiu. Totodata, au fost identificate mai multe persoane la care acesta s-ar fi putut afla. Pentru a reusi sa ajunga la cel pe care il cautau, ofiterii au verificat toate mijloacele de transport care se deplasau dinspre si catre Bucuresti. Colaborand cu firmele de taxi din judetul Giurgiu, politistii au stabilit ca suspectul a cerut un taximetru, urmand sa plece spre Capitala. Drept urmare, un politist in civil aflat la volanul unui autoturism cu insemnele "Taxi" s-a prezentat pentru a onora comanda si l-a prins pe suspect. Complicele sau, George Burcea, are 20 de ani si a fost prins joi dimineata, fiind ridicat impreuna cu fratele sau, care are la activ o alta talharie. Pentru ca s-a constatat ca cel din urma nu are legatura cu atacul la adresa fiicei liderului UDMR, a fost lasat sa plece.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.