Veolia Water, principalul actionar al Apa Nova, are ganduri mari in privinta investitiilor pe care le va face in Romania pe termen scurt, respectiv pana in 2008, principalele destinatii ale banilor companiei de apa-canal fiind dezvoltarea retelei de
Veolia Water, principalul actionar al Apa Nova, are ganduri mari in privinta investitiilor pe care le va face in Romania pe termen scurt, respectiv pana in 2008, principalele destinatii ale banilor companiei de apa-canal fiind dezvoltarea retelei de distributie in Bucuresti. Investitiile pe care Apa Nova le va face in perioada 2006-2008 se situeaza intre 20 si 50 de milioane de euro, a declarat ieri, la Bucuresti, Jean-Patrice Poirier, directorul Veolia Water pentru Europa de Sud-Est si Asia Centrala.
De asemenea, compania promite bucurestenilor inlocuirea a 20 de kilometri de retea de apa si canalizare.
Potrivit oficialului francez, in cei cinci ani de la preluarea contractului de la municipalitate, Veolia a obtinut un profit net de 44 de milioane de euro, din care peste 90 la suta au fost reinvestiti, in special in echipamente, statii de tratare a apei, extinderea si modernizarea retelei, finalizarea constructiei statiei de la Crivina si infiintarea unui call-center.
In privinta situatiilor de criza inregistrate in perioada inundatiilor din Capitala, responsabilii Veolia sustin ca Apa Nova nu este si nici nu trebuie sa fie pregatita sa gestioneze situatii de genul respectiv, care nu intra in atributiile sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.