Arbitru international de lupte si primar al sectorului 6 din Capitala, Cristian Poteras, este singurul candidat la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Lupte, a declarat, ieri, pentru Mediafax, secretarul general al forului de specialita
Arbitru international de lupte si primar al sectorului 6 din Capitala, Cristian Poteras, este singurul candidat la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Lupte, a declarat, ieri, pentru Mediafax, secretarul general al forului de specialitate, Vasile Puscasu, dupa ce termenul de depunere a candidaturilor pentru functiile de conducere a expirat. "Avem un singur candidat, in persoana arbitrului de lupte Cristian Poteras, care este si primarul Sectorului 6. Si asta, deoarece fostul presedinte Gheorghe Cismasu a renuntat sa mai candideze, invocand programul incarcat pe care il are in functia de rector al ANEFS", a precizat Puscasu, adaugand ca sedinta de alegeri de la FR Lupte a fost reprogramata din 10 noiembrie pentru 27 decembrie, datorita faptului ca persoanele propuse luna trecuta nu au depus la timp documentele cerute prin Statut. Conform oficialului FRL, la Adunarea Generala din 27 decembrie vor fi alesi si doi vicepresedinti, functii pentru care au fost propusi aceiasi patru candidati ca in luna noiembrie: Liviu Andrei, Mircea Constantin, Viorel Popa si Iancu Constantin. Tot ieri au fost validate si cele 33 de candidaturi pentru cele noua functii de membru in Comitetul Executiv al FRL. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.