Galeria de arta si Casa de Licitatie Pogany organizeaza sambata, 10 decembrie, la ora 12.00, in incinta Teatrului National din Bucuresti, la etajul I, o licitatie de opere de arta cuprinzand cele mai importante creatii romanesti din perioada 1840-194
Galeria de arta si Casa de Licitatie Pogany organizeaza sambata, 10 decembrie, la ora 12.00, in incinta Teatrului National din Bucuresti, la etajul I, o licitatie de opere de arta cuprinzand cele mai importante creatii romanesti din perioada 1840-1940. Operele sunt expuse in locatia mentionata sub genericul "100 de ani de pictura romaneasca". Cele 105 obiectele de arta participante sunt semnate de autori celebri, printre care Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Alexandru J. Steriadi, Theodor Aman, Sabin Popp, Nicolae Tonitza, Lucian Grigorescu, Theodor Pallady. Preturile de pornire sunt cuprinse intre 250 euro pentru "Portret de barbat" al lui Maximilian Rudolf si 67.000 euro pentru "Nud cu Spatele, Studiu Balcic" al lui Tonitza. Inscrierea la licitatie este gratuita. La inceputul licitatiei este anuntat cursul de schimb valutar al zilei, iar platile pot fi efectuate prin numerar, ordin de plata, carte de credit sau alte modalitati recunoscute in sistemul financiar-bancar. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.