Pachetul majoritar de actiuni al producatorului de medicamente Antibiotice Iasi, aflat in prezent in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi scos la vanzare in luna mai sau iunie anul viitor, a declarat, ieri, di
Pachetul majoritar de actiuni al producatorului de medicamente Antibiotice Iasi, aflat in prezent in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi scos la vanzare in luna mai sau iunie anul viitor, a declarat, ieri, directorul general al Antibiotice, Ioan Nani, citat de Mediafax. El a precizat ca, in prezent, valoarea de piata a Antibiotice este de 130 de milioane de euro, de 37 de ori mai mare decat evaluarea din 1998 -1999, cand s-a vorbit prima data de privatizare. Astfel, pachetul de 53% din actiunile producatorului iesean detinut de AVAS ar putea valora aproximativ 70 de milioane de euro. Alti actionari semnificativi ai companiei sunt fondul de investitii Broadhurst si SIF Oltenia. Infiintat in 1955, Antibiotice Iasi este unul dintre principalii producatori de medicamente din Romania. Antibiotice detine noua fluxuri de productie, toate certificate GMP (Good Manufacturing Practice). (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.