Peste 2000 de reprezentanti din domeniul agricol, din peste 30 de tari, printre care si Romania, au participat la caravana informativa organizata de Institutul de Export din Israel, se arata intr-un comunicat de presa. Aceasta caravana este preambulu
Peste 2000 de reprezentanti din domeniul agricol, din peste 30 de tari, printre care si Romania, au participat la caravana informativa organizata de Institutul de Export din Israel, se arata intr-un comunicat de presa. Aceasta caravana este preambulul la Expozitia Agricola Agrotech, ce se va desfasura in Israel, in mai 2006. Participantii la caravana au putut vizita inclusiv sere realizate in plin desert, unde terenul fertil a fost transportat cu camioanele, iar apa este adusa la suprafata de la adancimi de 800-1000 de metri. Oficialii israelieni au precizat ca reusitele agricole din aceste zone dificile se datoreaza conlucrarii dintre agentii economici, cercetare si productie, precizeaza comunicatul. Caravana s-a incheiat cu o conferinta de presa, desfasurata sub patronajul premierului Sharon. Vicepremierul Simon Perez a atras atentia ca activitatile diplomatice pot fi dinamizate cu ajutorul bunelor relatii economice si comerciale dintre tari. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.