Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si-a serbat ieri ziua onomastica, dupa ce cu numai o zi inainte implinise 62 de ani. Pe langa fosti si actuali parlamentari, atat din tabara Opozitiei cat si din cea a Puterii, care au tinut sa-l felicite per
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si-a serbat ieri ziua onomastica, dupa ce cu numai o zi inainte implinise 62 de ani. Pe langa fosti si actuali parlamentari, atat din tabara Opozitiei cat si din cea a Puterii, care au tinut sa-l felicite personal pe seful Senatului, si-au facut remarcata prezenta si presedintele Curtii Constitutionale, Ioan Vida, si judecatorii Ion Predescu si Acsinte Gaspar. Cei trei i-au adus cadou lui Vacaroiu un imens cos de flori.
N-au pierdut ocazia sa-i ureze "La multi ani!" liderului senatorilor nici colegii sai de partid, Ion Iliescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, dar nici liderul senatorilor Aliantei, Puiu Hasotti, liberalii Teodor Melescanu, Varujan Vosganian, Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus, democratii Paula Ivanescu, Marius Marinescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, vicepremierul Gheorghe Copos si liderul senatorilor PRM, Gheorghe Funar.
In afara de flori, Vacaroiu a primit o serie de obiecte de arta, cele mai multe fiind tablouri si icoane, cunoscuta fiind pasiunea pesedistului pentru astfel de obiecte pe care le colectioneaza, o farfurie de ceramica de Covasna, din partea parlamentarilor UDMR, parfumuri, cravate si diverse sticle de bautura. "Inerente sunt si sticlele, desi eu nu pot sa beau, pentru ca am diabet", a spus ferm Vacaroiu, cand a vorbit despre cadourile primite. In ciuda interdictiilor medicale de care vorbea, Vacaroiu si-a permis, totusi, sa ciocneasca cu invitatii un pahar de gin tonic cu lamaie. Din partea colegului de partid, Adrian Nastase, Vacaroiu a primit o scrumiera din bronz, "cu o femeie intinsa", dupa cum a explicat seful deputatilor, adaugand, prudent, ca "femeia, desi este din bronz, este imbracata". Nici senatorii PSD nu au fost mai prejos, cadorisindu-l pe Vacaroiu cu "o chestiune de arta, o chestiune de tablou", dupa cum a spus presedintele PSD, Mircea Geoana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.